vi är ett team

Vi är alla delaktiga i behandlingen av en patient, var och en med sin unika kompetens. Vi har lång erfarenhet inom sjukvård och tandvård och fortsätter hela tiden att utbilda oss. Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss och veta att du får bästa tänkbara vård.

Tandläkare Carl-Erik Nordstrand
Carl-Erik tog över praktiken i Nyhamnsläge 2004. Sedan dess har praktiken utvecklats till Kullahalvöns familjetandläkare och antalet patienter har mångdubblats. Tidigare drev Carl-Erik en privat praktik i centrala Göteborg.

Carl-Erik tog tandläkarexamen i Göteborg 1982 och har under åren både fördjupat sig i allmäntandvård och kompletterat sin kompetens inom kirurgi och implantat.

Intressen förutom tandvård: Matlagning, golf och segling.

Tandsköterska Susanne Rasmusson
Susanne har lång erfarenhet inom sjukvården. Hon har varit undersköterska i mer än 20 år. Under de åren arbetade hon på flera olika avdelningar på Lunds lasarett.

Susanne har också arbetat inom ambulanssjukvården och har stor kompetens inom akutsjukvård. Sedan 2008 är hon tandsköterska och anställd hos oss.

Intressen: Resor och sport, och så barnbarnen förstås – som ständigt blir fler.

Tandsköterska Martina Wennerberg
Martina har många års erfarenhet som tandsköterska. Hon blev klar med sin utbildning 1988.  Hon har flyttat med sin familj och därför arbetat både i Göteborg och i Stockholm. Men sedan 2010 arbetar hon på praktiken i Nyhamnsläge.

Intressen: Inredning, mode och friluftsliv. 

Tandhygienist Anette Hansson
Anette var tidigare lärare i matematik och no-ämnen i grundskolan, men sadlade om och utbildade sig till tandhygienist. Efter tre år på Folktandvården i Löddeköpinge har hon varit anställd hos oss sedan 2014.

Intressen:
Umgås med vänner, resor och träning.

Tandsköterska Caroline Wijkmark
Caroline har arbetat som tandsköterska sedan 1999 på olika privata kliniker. Hon bor på landet med man och ett barn.

Intressen:
Inredning, renovering, trädgård och odling.

Tandläkare Lars Fex
Lars har lång erfarenhet som tandläkare. Han har haft en egen praktik i Helsingborg. För närvarande arbetar han både i Sjöbo och hos oss. Lars är bosatt i Jonstorp.

Intresse: Islandshästar.
 

Kontakt

042-34 48 03
Obs! Ring oss alltid vid återbud!

Krapperupsvägen 115
263 76 Nyhamnsläge

Öppettider

Måndag08.00–17.00
Tisdag07.30–19.00
Onsdag08.00–14.00
Torsdag08.00–16.00
Fredag*08.00–12.00
* Varannan fredag i ojämna veckor